HVC vacatures

Vacatures

Wie zijn wij?

HVC is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie. Deze energie leveren wij aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. Verder ondersteunen we bij maatregelen om lokaal te verduurzamen. We zetten ons onverminderd in om steeds meer materialen te hergebruiken. Dat doen we door diverse soorten afval apart in te zamelen. HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland. Duurzame energie (warmte, elektriciteit en gas) halen we uit afval, biomassa, wind, zon en geothermie.

Wat kunnen we je bieden?

Als leerling bij HVC kun je in korte tijd een schat aan ervaring opdoen. Ben jij ondernemend en wil je continu leren? Zowel in de schoolbanken als op de werkvloer? Dan kun jij je hier snel ontwikkelen tot allround medewerker. Een uitdagende functie in een markt die volop in beweging is. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de zwaarte van de functie. HVC biedt in eerste instantie twee keer een jaarcontract, maar op termijn zal dat, afhankelijk van bedrijfsomstandigheden en functioneren, kunnen worden omgezet in een vast contract.

Meer weten?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Robert Kemmere, Hoofd Procesvoering, r.kemmere@hvcgroep.nl. Je kunt je schriftelijke sollicitatie per mail sturen naar het HR Service Center via hrsc@hvcgroep.nl.

Meer weten over HVC? Bekijk dan de video of bezoek de website.