Lid worden?2019-01-15T15:18:38+00:00

Lid worden van MyTec-Bedrijven?

MyTec-Bedrijven home

Voordelen

Door lid te worden van MyTec-Bedrijven kunt u vandaag al contact leggen met uw medewerkers van morgen. U voorkomt eenvoudiger een personeels-tekort door “op maat” opgeleide medewerkers die u kent en die uw bedrijf van binnen kennen.

Opgeleid binnen de MyTec omgeving: een technicus die zich gemakkelijk nieuwe kennis en technieken eigen maakt en is voorbereid op een leven lang leren en anticiperen op ontwikkelingen in de technische sector.

Co-creatie

Als lid van MyTec-Bedrijven komt u in contact met goed opgeleide en gemotiveerde technici. Als lid van MyTec-Bedrijven draagt u natuurlijk ook bij aan de co-creatie van de opleiding.

Denk daarbij aan het beschikbaar stellen van BPV-plaatsen en het goed begeleiden van leerlingen. Uiteraard ondersteunt MyTec-bedrijven u waar mogelijk om dit als MyTec-Bedrijf waar te maken. Onder meer door informatie en trainingen. Ook komt u in contact met andere leden die u kunnen ondersteunen bij vragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van MyTec-Bedrijven? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat en we vertellen u er graag meer over:

Telefoon: 06 – 24 42 06 03

Email: info@mytec-bedrijven.nl

Waarom zijn bedrijven lid?

Annemarie Antonissen

(Adviseur HR bij Engie Services West )

‘Wij hebben structureel openstaande vacatures. Dat is een van de redenen om samen te werken met het technisch onderwijs. Via het Nova College krijgen we goede MyTec-stagiairs aangeboden die weten wat ze willen. Door ze een passende stageplek aan te bieden en ze zorgvuldig te begeleiden, leren wij ze kennen en krijgen zij de gelegenheid zich te ontwikkelen. Zo ontstaat een band die de afgelopen jaren vaak heeft geresulteerd in een arbeidscontract.’

Cees Stobbe

(Area-Coördinator bij Nuon)

‘Elke twee weken ontmoeten wij de andere MyTec-bedrijven en ook tussendoor hebben we regelmatig contact. We overleggen over de invulling van de MyTec-opleiding en over studenten, stagiaires en afgestudeerden. Wij willen graag dat ze op een plek terechtkomen waar ze het lekkerst in hun vel zitten en de meeste waarde toevoegen aan het bedrijf. Als ik een stagiair of sollicitant heb die toch meer affiniteit heeft met bijvoorbeeld chemie, dan stuur ik hem door naar een ander MyTec-bedrijf. Andersom gebeurt ook. Binnen de stichting beconcurreren de bedrijven elkaar niet, maar helpen elkaar.’

Wat bieden we onze leden?

Contact met toekomstige medewerkers

De studenten van de MyTec-opleiding lopen stages bij de aangesloten bedrijven. Door diverse stages komt u in contact met deze studenten en mogelijk uw toekomstige medewerkers.

Stagemarkt, banenmarkt & trainingen

U kunt deelnemen aan stagemarkten en banenmarkten. Hier ontmoet u de MyTec-studenten en kunt u uw bedrijf als werkgever promoten. We bieden leden ook trainingen zoals de succesvolle training Werkplekbegeleider.

Vacatures onder de aandacht

Uw vacatures brengen we onder de aandacht via onze website en de MyTec-Facebook pagina. Zp bereikt u niet alleen de MyTec-studenten maar ook alle alumni van de MyTec-opleiding.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wilt u op een innovatie manier ‘op maat’ opgeleide medewerkers aantrekken, bijdragen aan toekomstgericht techniekonderwijs en zo straks een personeelstekort voorkomen? Wordt dan ook lid van MyTec-Bedrijven. Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de voordelen van het lidmaatschap. U kunt contact opnemen met ons secretariaat via secretariaat@mytec-bedrijven.nl